toggle
大森、築地、海苔の製造卸問屋

蔵出し旬茶(季節限定品)

蔵出し旬茶(季節限定品)
KURADASHI SEASONAL TEA
(SEASONAL LIMITED ITEM)


蔵出し旬茶

商品番号 K-11
内容量 100g
価格 1296円(税込)
賞味期限 6か月
原材料生産地 静岡県掛川
原材料 緑茶(やぶきた種)

【特徴】5月2日の八十八夜の頃に採れた一番摘みの上質な新茶を低温の冷蔵庫で保存したもので、この時期にだけの秋限定の煎茶です。
低温で保存する事でお茶自体の熟成度が高まり
まろやかでコクのある深い味わいに仕上げています。
【淹れ方のコツ】
1.湯呑に沸騰したお湯を注ぎ80度位まで温めておきます。

2.急須に茶葉(二人分約5g)を入れお湯を注ぎ、ふたをして30~40秒待ちます。

3.少しずつ均等に注ぎ分け、最後の一滴まで完全に注ぎきります。

KURADASHI SEASONAL TEA (SEASONAL LIMITED ITEM)
【Features】
It is a tea that preserved in low temperature refrigerator, known as the finest quality of new tea, which picked on 2nd of May, the 88th night, made it as the only autumn limited SENCHA (green tea) for this period.
By keeping it at low temperature, the maturity level of tea itself is increased, mellowed and has deep flavor with rich texture.

【HOW TO MAKE THE TEA】
1. Pour hot boiling water into the teapot and cools it down to approximate 80 degrees.
2. Place tealeaves (about 5g for two people) into the teapot, pour hot water, cover it and wait 30 to 40 seconds.
3. Pour evenly little by little until completely end to the last drop.

お茶のページはこちら→