toggle
大森、築地、海苔の製造卸問屋

極上 岩磯のり

極上 岩磯のり
FINEST QUALITY of IWAISO SEAWEED

極上 岩磯のり

商品番号 N-20
内容量 20g
価格 540円(税込)
賞味期限 10か月
原材料生産地 日本
原材料 乾海苔
特徴  

当店の「岩磯のり」は、房州の霊峰清澄山の清水が
小櫃川にそそぎ運ばれ、天恵の海苔養殖に適した
塩分濃度となり、広大なる盤州干潟で培われたもので、
東京湾随一の香りと味わいに定評があります。
【おいしいお召し上がり方】
お味噌汁に入れて。ラーメンにたっぷりかけて。
うどんやパスタ、サラダ、焼きそば、お好み焼きにふりかけて。
あたたかいごはんに乗せて、お醤油をかけても
おいしくお召し上がりいただけます。

FINEST QUALITY of IWAISO SEAWEED

“IWAISO SEAWEED”, with the spring-water pouring from the BOSHU REIHOU KIYOSUMI Mountain to OBITSU River, has a salinity concentration that suitable for breeding seaweed, which was cultivated in the expansive board of tideland in BANTSUBIGATA, makes the seaweed a reputation for the fragrance and taste of Tokyo Bay.

【HOW TO EAT】
Put it in miso soup with lots of ramen.
Or sprinkle on Udon noodle, Pasta, Salad, Yakisoba, Okonomiyaki.
Or put it on warm rice with soy sauce.

海苔のページはこちら→